Pozor!
Ta spletna stran uporablja piškotke za hitrejše nalaganje in analizo statistike! Več o tem si lahko preberete tukaj!

Popularno

Moramo se več igrati, ne pa več garati!

Vesolju je vseeno, kaj ste delali in kje ste bili. Vesolju je popolnoma vseeno, kaj ste delali v prejšnjem življenju. Vesolju je vseeno, koliko ste dali za otroke v Afriki ali ste koga umorili. Vesolju je vseeno, koliko ste ukradli. Vesolju je vseeno, kakšne ocene ste imeli v šoli. In popolnoma vseeno je ali sploh imate kakšno šolo. Vseeno je, koliko prijateljev imate, ali ste znani in če spoštujete svoje starše.

Vesolje odgovarja samo na vaše vibracije – na vaša čustva!

Vesolju je vseeno, če imate že štiri hiše, dalo vam bo še eno. Vesolje odgovarja na vaše vibracije in popolnoma enako nam prinese gumb ali grad!Naše edino delo je, prakticirati vibracijo želje, ki si jo želimo. Če si želimo postati milijonar, potem se moramo počutiti kot milijonar. Če nas je strah, ker nimamo denarja, če nas je strah, kaj se bo zgodilo naslednji dan, ne bomo dobili denarja.

Vesolje odgovarja na naš strah!

Kako obrniti strah v pozitivno pričakovanje? Iščimo v vsaki stvari in v vsakem človeku dobro stran. Če se takoj ne uresniči to, kar si močno želimo, ne odvržimo takoj puške v koruzo, temveč pojdimo po poti najmanjšega upora. Vsak dan je nov začetek in novo rojstvo.

Včasih traja eno leto, da se uskladimo s svojim notranjim Jazom (= s svojo dušo). In včasih traja leta, da sprejmemo to, da smo vredni. Potem pa, ko smo enkrat “tam”. Potem se zgodi v urah!

YouTube Preview ImagePrejšnji prispevek:
Naslednji prispevek:

Komentirajte

Iz kategorije ...

Ne razumem teh praznikov
Ne razumem teh praznikov

OK, razumem nostalgijo po Jugoslaviji, po Titu, po tem, da smo imeli vsi neko stabilnost pred tridesetimi leti, da smo [Več]

Kristalno jasni nameni
Kristalno jasni nameni

Nadangel Mihael: Kristalno jasni nameni Nadangel Mihael: »Jasno oblikujte svoje želje in se osredotočite nanje z [Več]

Nadangel Sandalfon: Darovi Boga
Nadangel Sandalfon: Darovi Boga

Nadangel Sandalfon: Darovi Boga Nadangel Sandalfon: »Angeli vam prinašamo darove vašega Stvarnika. Odprite roke, da [Več]

Mir
Mir

Nadangel Kamuel: Mir Nadangel Kamuel: »Miru ste deležni takoj, ko se spomnite, da je resnična le [Več]